Clubkampioenschap3 copy

Over TC Alexander

 

Welkom op de website van tc alexander,

 

De website laat ons toe om open te communiceren over het reilen en zeilen binnen onze tennisclub. Wij staan garant voor sport en ontspanning in een aangenaam kader met de mogelijkheid om gezellig na te keuvelen in onze bar of op het terras.

Wij zijn zeer trots op onze vereniging die, door de intensieve inzet van uitsluitend vrijwilligers zijn 35ste werkjaar ingaat. Het is de bedoeling om deze website in de toekomst zo boeiend mogelijk te houden. We willen jullie graag regelmatig op de hoogte houden van allerhande interessante gebeurtenissen en nieuwe evenementen. Daarvoor zullen we de nodige inspanningen leveren. Alle opmerkingen en ideeën zijn welkom.

Het dagelijks bestuur van tc alexander wenst u veel surfgenot op onze site en hopelijk tot binnenkort op onze club. 

Recent nieuws

Tennissen met niet-leden

Het zomerseizoen nadert zijn einde, maar dat belet ons niet om nog een nieuwigheid te introduceren. Vanaf nu kunnen TCA-leden ook niet-leden uitnodigen om samen een tennisterrein te...

Barbecue Vrijwilligers

Naar jaarlijkse goeie gewoonte willen we onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten en bedanken met een gezellige barbecue in ons clubhuis. Iedereen die meehielp met de barwerking, het tornooi of...

Finale interclub (Update)

De ploeg van Dirk Verhaeghe (Reeks 45+ tot 75ptn) speelde zaterdag 16 september de finale van de Beker van België in en tegen TC Basveld Zonhoven.

Het heeft helaas niet mogen zijn, 63-61,...