logoTransparent

Clubkampioenschap

Eerst en vooral bedankt voor jullie deelname aan ons clubtornooi!

 

Reeksen die onderverdeeld zijn in 2 of meer poules  spelen kruisfinales. De winnaars van kruisfinales 1 en 2 spelen dan voor de winst op de uiteindelijke finaledag op 28 september. (ipv 5 oktober eerder gecommuniceerd). Save the date!

 

Er wordt ook dit jaar gespeeld naar twee winnende sets en bij een gelijke stand na twee sets wordt de wedstrijd beslist via een super tiebreak. 

Wat de puntendeling betreft kennen we bij een gewonnen wedstrijd 3 punten toe, bij een gewonnen wedstrijd via super tiebreak 2 punten en per gespeelde wedstrijd 1 punt.

Bij het opmaken van het klassement wordt er, bij een gelijke stand, eerst rekening gehouden met het verschil tussen de gewonnen en verloren games (punten behaald in de super tiebreak zijn daarbij van geen tel) en daarna met de uitslag van het onderlinge duel.

 

Aangezien vorig jaar niet alle wedstrijden tijdig afgewerkt werden, zouden we vragen dat dit jaar één iemand per poule een Whatsapp-groepje aanmaakt, waardoor het plannen van de wedstrijden beter zou moeten verlopen.

Wij, van onze kant, gaan dit ook wat beter opvolgen.

 

Dit seizoen is er opnieuw de mogelijkheid om terreinen 3 en 4 te reserveren voor anderhalf uur.

 

Na elke wedstrijd bij voorkeur graag de correcte uitslag mailen naar tennisclubalexander@gmail.com of een SMS, Whatsapp, Messenger, rooksignaal … naar 0473/670337, nummer van Bart.

 

Alle behaalde uitslagen en rangschikkingen kunnen jullie volgen via de button 'Clubkampioenschap' op de homepage van TCAlexander.be alsook via de button hoger op deze pagina.

 

Opgelet: het overzicht dat je te zien zal krijgen bestaat uit verschillende tabbladen, dus het juiste tabblad voor de juiste reeks selecteren!

 

Nogmaals benadrukken dat bij dit alles de fun-factor voorop staat. Een leuke partij tennis, op eenzelfde niveau, met een gezellige babbel nadien. 

Ideaal ook om eens tegen andere koppels te spelen en elkaar daarbij ook te leren kennen.

 

Veel tennisplezier gewenst!

Sportieve groeten,

 

 

Kurt en Bart