TC ALEXANDER werkt volgens het Kidstennis-concept van Tennisvlaanderen !!! I

 

Het KidsTennis project van de TennisVlaanderen omvat een vernieuwde opleidingsstructuur voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Met KidsTennis wil TennisVlaanderen de kwaliteit van de jeugdwerking in clubs verhogen.

Het KidsTennis sporttechnisch concept is vrij eenvoudig. Aan de verschillende vaardigheidsniveaus wordt een kleur toegekend. De kinderen kunnen overgaan naar een volgende kleur (niveau) wanneer ze slagen voor een aantal testjes.

 

Op deze manier kunnen zowel de trainer als de ouders de evolutie van het kind volgen. Ook de speler zelf heeft een beter zicht op zijn vooruitgang. Wanneer de kinderen alle kleuren doorlopen, dan starten ze in Blauw als een beginnende tennisser en eindigen ze in Groen als een speler met een degelijke basis om aan competitie deel te nemen. Voorafgaand is er ook nog het programma Wit, dit is een lessenreeks motorische vorming voor kleuters in functie van tennis.

 

 

 

 

Zoals elk jaar organiseert TC Alexander opnieuw een tenniskamp in de paasvakantie en op het einde van de grote vakantie. Hiervoor kunt u via het formulier onderaan deze pagina inschrijven. 


Datum paaskamp: (enkel voor de jeugd met tenniservaring, competitief en recreatief - competitieformat. ) - max 25 deelnemers.
Van maandag 8 april 2024 tem vrijdag 12 april 2024.


Datum zomerkamp: (voor iedereen, jeugd die reeds tennist of nog niet en er eens wil van proeven.) - max 60 deelnemers
Van maandag 19 augustus 2024 tem vrijdag 23 augustus 2024.

 

Concreet:
Opgelet, aantal inschrijvingen zijn beperkt!
Prijs: €125 voor leden en €140 voor niet-leden.
Opmerking: er is zowel een attest van de ziekenbond alsook een fiscaal attest voor -12 jarigen verkrijgbaar.

 

Opgelet: zomerkamp ondertussen vol. Inschrijvingen worden vanaf nu als reserve beschouwd en komen pas in aanmerking indien iemand annuleert.

Inschrijvingen voor de kampen starten vandaag! Klik HIER om in te schrijven.

Opgepast vol=vol. 


Alvast bedankt en hopelijk tot snel!
Sportieve groeten
William Deboeuf
Jeugdcoördinator TC Alexander

Personen met een VRIJETIJDSPAS genieten een korting van 50%.

vrijetijdspas Stad Roeselare