logoTransparent

Winterlessen

Zoals elk jaar bieden we als club opnieuw tennislessen aan tijdens de winterperiode in SBS de Octopus. We zijn iets vroeger dan andere jaren, maar proberen nu al zoveel mogelijk groepen samen te stellen. Het is dus zeker niet omdat u een bepaalde dag/uur vraagt, dat dit mogelijk zal zijn. Dit kan, maar is nog afhankelijk van de lesgever, zaal en medespelers. We weten dat veel kindjes andere hobby's hebben. Dus proberen we al wat te anticiperen.

2 maal les volgen in de week is zeker een optie. Er zijn veel kindjes met aanleg voor tennis en we willen hier zeker op inspelen. Die optie is dus zeker mogelijk en mag je dan ook aanduiden. Dan proberen we dit in te plannen.

 

CONCREET:


De jongsten onder ons kunnen tennisles krijgen in de sporthal van SBS de Octopus.

Meer specifiek: ( opleidingskleuren, blauw, rood en oranje) = kinderen van het 1e leerjaar tot en met het 4e leerjaar
Dit gaat door op maandag, dinsdag en/ of donderdag.

Uren
- 16u30 tot 17u30
- 17u30 tot 18u30

- of van 17u-18u // 18u-19u. (afhankelijk van de beschikbaarheid van de lesgevers)

Periode en duur:
Deze lessenreeks begint op 09 september 2024 en duurt 15 lesweken, daarna nog een periode van 15 lesweken mogelijk tot het einde van het schooljaar.
Deze lessenreeks start meteen in SBS Octopus!

Prijs: 
De prijs bedraagt: 135€ + verzekeringsgeld (niet voor reeds aangeslotenen bij TCA in 2024). Als u dus uw lidgeld hebt betaald voor dit jaar ( periode vanaf 1 april 2024 hoeft u dit verzekeringsgeld niet meer te betalen, want dit zit in het lidgeld!) 


Maximum 8 plaatsen per uur en volgens leeftijd. Dit wordt afgesproken na inschrijving en in samenspraak met elkaar. 
 Attest voor kinderopvang -12jarigen en attest ziekenbond zijn mogelijk.

Gelieve bij inschrijving meerdere keuzes aan te duiden. Afhankelijk van de vraag/ mogelijkheden proberen we dan groepen samen te stellen volgens leeftijd/ niveau. De uren zijn pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. 

Inschrijven: 

Graag volgend formulier invullen​​​​​​: https://forms.gle/LBzgKmxw7UfePZfUA

 

Praktisch:
Elke week hetzelfde uur op dezelfde dag. Dit met een vaste groep. In de bevestigingsmail krijgen jullie de contactgegevens van de lesgever, de kalender en alle noodzakelijke informatie door. Let wel, dit zal niet voor meteen zijn. We zouden dit graag eind juni - ten laatste begin juli definitief kunnen zeggen.

Vol = vol.

De inschrijving is pas definitief na de bevestiginsmail van jeugdtcalexander@gmail.com. Hierop zal u concreet alle data en betalingsafspraken krijgen. Hierbij krijgt u dan ook per lesmoment de correcte kalender voor het volledige seizoen en de gegevens van de lesgever.

Alvast bedankt!


Bij vragen of inlichtingen: William Deboeuf
0477/ 43 92 84
jeugdtcalexander@gmail.com

Personen met een VRIJETIJDSPAS genieten een korting van 50%.

vrijetijdspas Stad Roeselare